Dutei Finance Group

Administratie

MUDIFIN-DUTEI
bedrijfsadministratie op maat


Laat uw onderneming door onze experts vakkundige begeleiden. Hieronder een overzicht van de diensten die Mudifin-Dutei aanbiedt.


De diensten van administratiekantoor Mudifin-DuTei


• financiële en bedrijfsadministratie

opstellen van jaarrekeningen

aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting

vakkundig fiscaal advies

volledige salarisadministratie

managementondersteuning

subsidies en advisering


Bij Mudifin-Dutei bepaalt u zelf hoe u uw administratie voert en welke onderdelen u al dan niet wilt uitbesteden aan onze specialisten. Vindt u het belangrijk om zelf (online) uw boekhouding te doen? Dan zorgen wij alleen voor de controle, jaarrekening en uw belastingaangiftes. Maar heeft u genoeg aan uw hoofd met uw core business? Besteed dan gerust uw hele administratie uit aan ons.

Uw vaste contactpersoon staat het hele jaar door klaar voor ondernemersadvies, service en al uw vragen.


Bel voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek naar +31 (0)88 - 5432211 of stuur een e-mail naar info@mudifin-dutei.nl.

 

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.