Dutei Finance Group

Consilium

DUTEI CONSILIUM
financieel en bedrijfsmatig advies op maat


In elke fase van het ondernemerschap ondersteunen onze experts u met persoonlijk advies op maat. Van de (pre-)start van uw bedrijf tot de bedrijfsovername of -beëindiging. Onze focus ligt op uw onderneming, die zowel op de korte als lange termijn gezond moet blijven en optimaal moet blijven functioneren.


Professionele hulp bij:


ondernemersplan opstellen

algemene voorwaarden samenstellen

AVG / GDPR compliance van uw onderneming

keuze rechtsvorm of bedrijfsstructuur

bedrijfswaardering bij verkoop

due diligence bij aankoop van een bedrijf

bedrijfsovername en/of -opvolging

bedrijfskredieten aanvragen

subsidies aanvragen

bedrijfsherstel en schuldhulpverlening

 

Dit is slechts een greep uit ons pakket. Met onze brede ervaring staan we u op vele gebieden bij met raad en daad. Heeft u behoefte aan professioneel advies op maat. Wacht dan niet langer en neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 8810200 of stuur een e-mail naar consilium@dutei.nl.

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.