Dutei Finance Group

Debiteurenbeheer

DUTEI DEBITEURENBEHEER
wij bewaken uw debiteurenadministratie


Een opdracht of verkoop is pas echt rond als u de betaling ervoor heeft ontvangen. Helaas lukt dat niet altijd vanzelf en op tijd.

Wij houden voor u een oogje in het zeil en trekken bij uw klant aan de bel als tijdige betaling uitblijft. Altijd op een correcte wijze, maar niet te vrijblijvend voor uw debiteur! U hebt immers netjes uw producten of diensten geleverd, dus u heeft recht op betaling binnen de afgesproken termijn.

Als ondernemer bent u liever niet met deze zaken bezig. Laat debiteurenbeheer daarom aan ons over. Wij zijn er heel succesvol in. U loopt vrijwel geen debiteurenrisico meer.


Bel voor meer informatie of een persoonlijke afspraak naar +31 (0)88 88 10200 of mail naar debiteurenbeheer@dutei.nl

 

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.