Dutei Finance Group

Facturatie

DUTEI FACTURATIE
correct en volgens afspraak


Een klant die tijdig een factuur krijgt, met daarop duidelijk alle gegevens vermeld, zal deze over het algemeen ook sneller betalen. Maar facturatie kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wij hebben de oplossing.

Want wij verzorgen uw facturatie van het opstellen tot en met de verzending van de factuur. Op tijd en correct. Uw facturen worden volgens de wettelijke eisen opgesteld. Indien gewenst zelfs in uw eigen huisstijl. U hoeft ons alleen online alle factuurspecificaties aan te leveren. Wij zorgen voor de afhandeling.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van facturatie en ons aantrekkelijk tarief. Bel dan naar +31 (0)88 8810200 of mail naar facturatie@dutei.nl. Wij zijn u graag van dienst.

 

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.