Dutei Finance Group

Hypotheken

Hypotheek op uw bedrijfspand of woning

Onze hypotheekadviseur kent de markt en begrijpt wat uw bedrijf of uw privé-situatie nodig heeft.

Een hypotheek wordt gesloten voor een langere periode en verdient de volle aandacht met de beste advisering op uw maat gesneden.

Bij onze adviezen over een bedrijfshypotheek kijken wij waar nodig natuurlijk ook naar uw privé-situatie.

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze gekwalificeerde hypotheekadviseur.

Bel naar +31 (0)88 8810200 of mail naar hypotheek@dutei.nl

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.