Dutei Finance Group

Incasso

DUTEI INCASSOBUREAU
als uw klant niet op tijd betaalt


Blijft uw debiteur in gebreke met betalen, dan kunnen wij als incassobureau overgaan tot het opstarten van een incassoprocedure. Wij verzorgen op correcte wijze de volledige procedure, van het minnelijke tot en met het gerechtelijke traject. Van de eerste betalingsherinnering tot en met het vertegenwoordigen van u in de rechtszaal. Uiteraard respecteren wij altijd de relatie met uw klant.


No cure no pay en géén incassokosten


Wij nemen incasso-opdrachten altijd in behandeling op basis van no cure, no pay. Verder heeft u géén dossier- of administratiekosten. De incassokosten berekenen wij namelijk door aan uw debiteur.

Stuur vandaag nog uw vordering(en) naar ons. Wacht niet nóg langer op de betaling van uw facturen!

 

Bel voor meer informatie tijdens kantooruren naar +31 (0)88 8810200 of mail nu nog naar incasso@dutei.nl.

 

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.