Dutei Finance Group

Vastgoedbeheer

DUTEI VASTGOEDBEHEER
financieel beheer van vastgoed en huurinkomsten


DuTei biedt vakkundig financieel vastgoedbeheer voor zowel particuliere als commerciële verhuurobjecten. Wij werken voor beleggers, retailers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en particulieren. Met een pakket op maat. En altijd tegen een vaste en voordelige vergoeding per maand. Dus geen verrassingen achteraf!


Ons vastgoedbeheer pakket


• Huurdersgegevens administreren en actualiseren

• Advies bij opstellen huurovereenkomsten

Waarborgsommen innen en uitbetalen

Huurnota's opmaken en versturen

Huurpenningen innen en afdragen

Huurachterstanden bewaken

Betalingsherinneringen versturen

Incasso opstarten door ons "in-house" incassobureau (no cure no pay)

Huurindexeringen berekenen en kennisgeving huurders

Bijdrages VvE afdragen

Servicekosten afrekenen

Afdragen huurpenningen aan de verhuurders

 

Laat het financieel beheer vastgoed aan ons over.

Vraag daarom vrijblijvend om meer informatie over ons financieel vastgoedbeheer. Bel naar +31 (0)88 8810200 of stuur een e-mail naar vastgoedbeheer@dutei.nl.

 

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.