Dutei Finance Group

Verzekeringen

Wij verzorgen voor u alle financiële diensten

Wij houden al uw verzekeringen in eigen hand. Dit betekent dat u kunt rekenen op een snelle offerte, een passende polis en een vlotte schade-afhandeling.

Periodiek nemen wij het initiatief om uw portefeuille door te nemen en bij te stellen waar dat nodig of wenselijk is.

U kunt bij ons als ondernemer maar ook als particulier terecht voor alle soorten schadeverzekeringen.
Onze pensioendeskundige adviseert u graag voor een verzekerde oude dag.

DuTei: voor uw financiële zekerheid, nu en in de toekomst !

Bel voor vrijblijvende informatie naar +31 (0)88 8810200 of stuur een mail naar verzekering@dutei.nl

DuTei: onze focus op uw financiën

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met een groot scala aan financiële diensten, adviezen en persoonlijke service voor ondernemers en particulieren.  


Voor ondernemers

Ondernemen is a 'way of life' waar u al uw aandacht op wil richten. U houdt zich bezig met uw core-business en wij houden de focus op uw financiën. Wij geven snel en vakkundig advies op maat bij al uw financiële en ondernemersvragen. Denk daarbij aan uw bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, incasso, facturatie of diverse personeelsdiensten. Maar we bieden nog veel meer.

Wij hebben namelijk ook aandacht voor de financiële privésituatie van zzp’ers en directeur/eigenaren van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Dit maakt ons uw unieke en betrokken financiële partner.
 

Voor particulieren

Ook als particulier zijn uw financiën bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw inkomstenbelasting & toeslagen. Maar ook voor al uw verzekeringen, de hypotheek op uw huis of uw pensioen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.