Het Ei van DuTei 2019 is uitgereikt!

Het Ei van DuTei 2019 is uitgereikt!


Vandaag hebben Eddy en Simone het Ei van DuTei uitgereikt aan het enthousiaste team van apotheek Amstenrade onder leiding van Suzanne Kamps.
 
Sylvia Helgers (apothekersassistente) heeft dit bedrijf genomineerd om op deze manier wat extra, en vooral positieve, aandacht te krijgen voor het apotheekteam.
Bekend is dat de wereld van de apotheek de laatste jaren onder vuur ligt. Regels van overheid en zorgverzekeraars zorgen vaak voor veel vragen, onzekerheden, onrust en onvrede bij de Nederlandse consument. Uiteraard is dit begrijpelijk. Echter de boodschap die gebracht moet worden rondom aangescherpte regels en bezuinigingen ligt meestal bij de zorgverleners. Dit is helaas vaak geen leuke boodschap. Suzanne en haar assistentes benadrukken dat ze graag het klankbord willen zijn, maar dat ook zij de opgelegde regels moeten volgen. Uiteindelijk blijft het hoofddoel om goede service en kwaliteit te leveren aan hun cliënten. 
We hopen dat deze opsteker apotheek Amstenrade in een positief daglicht zet, zodat iedereen met een glimlach haar werk blijft doen en dat de cliënten deze glimlach meenemen op weg naar hun volgende bestemming.
 Wij feliciteren het hele team van apotheek Amstenrade met het Ei van DuTei. Laat het smaken dames!
 
Namens het team van DuTei en Mudifin wensen wij jullie allemaal een vrolijk paasfeest. Iedereen bedankt voor alle enthousiaste inzendingen en reacties.

Dit artikel is ook te lezen op wijlimburg.nl.
 

 

 

 


<< terug naar alle nieuwsberichten