Mudifin-DuTei toeslagen

aanvulling op uw inkomen


Toeslagen vormen een aanvulling op uw inkomen. Het zijn financiële tegemoetkomingen in de kosten voor uw zorgverzekering, huur of kind. Het kan om heel wat geld gaan. Of u recht heeft op deze toeslagen is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden.
 
Er zijn 4 toeslagen die u van de Belastingdienst kunt ontvangen. Welke toeslag u krijgt, is afhankelijk van uw situatie.


Zorgtoeslag

Iedereen van 18 jaar of ouder kan misschien een bijdrage krijgen in de kosten voor zijn/haar (Nederlandse) zorgverzekering. Dit hangt af van de hoogte van het inkomen en vermogen.
 

Huurtoeslag

Betaalt u relatief veel huur, dan heeft u misschien recht op huurtoeslag. De huur die u betaalt, moet binnen bepaalde grenzen blijven. Hoe hoog precies hangt af van uw omstandigheden.


Toeslag kinderopvang

Wilt u werken of studeren en uw kinderen naar de kinderopvang brengen. Dan krijgt u waarschijnlijk kinderopvangtoeslag. Hoeveel hangt af van uw inkomen en hoeveel kinderen naar de opvang gaan.
 

Kindgebonden budget

U heeft recht op een kindgebonden budget als je één of meer kinderen, pleegkinderen of stiefkinderen heeft die jonger zijn dan 18 jaar. De hoogte is afhankelijk van: uw inkomen, het aantal kinderen, hun leeftijd en uw vermogen.

Bent u benieuwd voor welke toeslagen u in aanmerking komt? En ziet u door de bomen het bos niet meer. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u vakkundig en snel.

T 088 5432211
E info@mudifin-dutei.nl