DuTei facturatie

correct en volgens afspraak


Een klant die tijdig een factuur krijgt, met daarop duidelijk alle gegevens vermeld, zal deze over het algemeen ook sneller betalen.

Facturatie kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wij hebben de oplossing!

We verzorgen uw facturatie van het opstellen tot en met de verzending van de factuur. Op tijd en correct. Uw facturen worden volgens de wettelijke eisen opgesteld. U hoeft ons alleen online alle factuurspecificaties aan te leveren. Wij zorgen voor de afhandeling.

DuTei neemt u daarmee veel werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Bovendien beschikken we over de kennis en ervaring om volledig electronisch te kunnen factureren aan uw klanten. U kunt erop vertrouwen dat dit op de juiste en meest efficiënte wijze gebeurt.

Onlosmakelijk verbonden aan facturatie is het debiteurenbeheer. Wij houden nauwkeurig de betaling van uw facturen in de gaten. Voor meer informatie hierover ga naar DuTei debiteurenbeheer.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van facturatie en ons aantrekkelijk tarief. Bel dan naar 088 8810200 of mail naar facturatie@dutei.nl. Wij zijn u graag van dienst.
 


Download hier onze flyer van DuTei facturatie in pdf-formaat