DuTei hypotheek & bedrijfsfinanciering

financiering van bedrijven in het mkb


Als ondernemer ziet u kansen. Om te groeien, uit te breiden, de toekomst veilig te stellen of misschien wel om uw bedrijf te redden. Die kansen wilt u het liefst zo snel mogelijk verzilveren. Naast tijd kost dit meestal ook geld. Dan rijst al snel de vraag: zijn uw plannen wel te financieren? En als het niet met eigen middelen lukt? Hoe dan wel? Banken hanteren vaak strenge criteria als het om hypotheek of bedrijfsfinanciering gaat. Hun richtlijnen zijn niet altijd in overeenstemming met uw persoonlijke wensen of de hoedanigheid van uw bedrijf. Dan is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn voor de financiering van uw ambitieuze plannen. Wij kunnen dit volledig voor u in kaart brengen.Zorgvuldig, transparant en volledig op maat

Het is zaak dat een bedrijfsfinanciering zorgvuldig tot stand komt. Ter bescherming van u als ondernemer en van de financiers. Een financiering moet daarom goed in elkaar zitten, transparant zijn in de voorwaarden en 100% passen bij uw persoonlijke wensen.

Wilt u daarover meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan. We zijn telefonisch bereikbaar op 088 8810200 of via email hypotheek@dutei.nl.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de hypotheek van uw eigen woning!

 


Download hier onze flyer van DuTei hypotheek & financiering in pdf-formaat