DuTei pensioen

een passende regeling voor uw bedrijf en uw werknemers


Uw werknemers vormen een onmisbare schakel voor het succes van uw bedrijf. Met hun kennis en vaardigheden dragen zij immers bij aan de continuïteit van uw onderneming. U doet er als werkgever dan ook goed aan de risico’s voor hen zo goed mogelijk af te dekken. In sommige gevallen bent u het zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten.


Goede pensioenregeling hoog op verlanglijst werknemers

Om uw werknemers voor langere tijd aan uw bedrijf te binden, zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden onontbeerlijk. Naast interessant werk en een prettige werksfeer staat dit hoog op de verlanglijst van uw werknemers. De meeste werknemers vinden een goede pensioenregeling het belangrijkste. U heeft hen op dit gebied veel te bieden, want de keuze aan pensioenvoorzieningen is enorm. Maar welke regeling wordt binnen uw bedrijf het best gewaardeerd? Dat is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf, de manier waarop uw personeelsbestand is opgebouwd en de wensen van uw medewerkers.

Daarnaast is het pensioen dat u aan uw werknemers toezegt niet statisch. Want door veranderende wet- en regelgeving is een continue aanpassing noodzakelijk.


Een oplossing op maat

Voor het pensioen van uw werknemers kunnen wij een passende oplossing bieden, die rekening houdt met uw omstandigheden en wensen. Onze gecertificeerde pensioenadviseur heeft een vergunning van de AFM voor het geven van pensioenadvies. Maak vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreide inventarisatie en laat ons de mogelijkheden op een begrijpelijke manier uitleggen! Neem telefonisch contact op via 088 8810200 of stuur een mail naar pensioen@dutei.nl.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw eigen pensioen of een lijfrentepolis.
 


Download hier onze flyer van DuTei pensioen in pdf-formaat