Mudifin-DuTei salarisadministratie

zuinig op uw werknemers


Het voeren van een salarisadministratie kost een hoop tijd. Bovendien is het een nauwkeurige bezigheid. Geen wonder dat de meeste ondernemers dit uitbesteden aan een betrouwbare partner. De professionals van Mudifin-DuTei staan voor u klaar om u deze zorg uit handen te nemen.


Loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes, jaaropgaven

Wij verzorgen voor uw medewerkers de loonstroken, loonmutaties, aangiftes en jaaropgaven. Tijdig en correct! We kunnen de loonstroken digitaal aanleveren, zelfs
rechtstreeks aan uw werknemers. Verder verzorgen we uw aangifte loonheffing, correspondentie met arbodiensten en de fiscus. Tevens stellen we arbeidscontracten op, toegespitst op uw betreffende branche.

Het is ook fijn om te weten dat u snel en persoonlijk contact kunt hebben met onze ervaren salarisadministrateurs om bijvoorbeeld mutaties door te geven of advies in te winnen.

Bent u benieuwd hoe voordelig het uitbesteden van uw salarisadministratie kan zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 5432211 of stuur een mail naar info@mudifin-dutei.nl.
 


Download hier de flyer van Mudifin-DuTei salarisadministratie in pdf-formaat